Jednostavan povrat novca | Sigurna kupovina

O Sanjo brendu

Još davne 1933. godine u Portugalu počinje naša priča, kada nastaje prvi portugalski brend patika koji odiše posebnim karakterom. Sanjo je dobio naziv po gradu Sao Joao de Madaeira odakle potiče, a odlikuje ga specifičnost portugalske kulture i delikatan umetnički stil. Ovaj brend je doprineo jedinstvenosti portugalskom identitetu i dizajnu koji je uveliko poznat širom sveta.

O Sanjo brendu

Kvalitet, udobnost, inovacija, ali i održivost ovih patika doprinele su da Sanjo opstane tokom 9 decenija i postane impresivni svetski brend. Zadržavajući vrhunski kvalitet gume i platna od kojih se izrađuju ove patike od samog nastanka, Sanjo opravdava poverenje svojih vernih korisnika skoro čitav vek.

O Sanjo brendu

Danas, prateći inovacije, brend vodi mlad i dinamičan tim, prepun ideja, pomoću kojih Sanjo želi da ostane konkurentan na tržištu. Kompletan proces stvaranja se dešava upravo tu, u Portugalu, gde se pažljivo dizajniraju i proizvode Sanjo patike. Njihov jedinstveni dizajn i komfor, čine savršenu kombinaciju koja će Vas kupiti za sva vremena.

O Sanjo brendu

U svako godišnje doba, Sanjo brend patika vodi računa da uđete sa stilom. Univerzalne patike ovog brenda mogu na jedinstven način upotpuniti Vaše odevne kombinacije, bile one elegantne ili sportske.

O Sanjo brendu

Superhot.rs je idealno mesto gde možete nabaviti proizvode ovog fantastičnog, vanvremenskog brenda.

Uživajte u unikatnosti koju Sanjo brend donosi Vašem stilu i živopisnosti svakodnevice!

Molimo okrenite uredjaj.
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u prodavnicu