Jednostavan povrat novca | Sigurna kupovina

Povrat sredstava ili zamena robe

Zakon o zaštiti potrošača koji važi na teritoriji RS iz 2014. godine ukazuje na pravo da kupac ima pravo da u roku od 14 dana od prispeća željene robe, odustane od ugovora iz bilo kog razloga.

Na email info@superhot.rs pošaljite izjavu o odustanku od kupovine proizvoda. a nakon toga ćete dobiti dokumenta za povraćaj robe.

Neophodno je odštampati, popuniti i potpisati ova dokumenta pre slanja zajedno sa računom i proizvodom koji želite da vratite. Važno je napomenuti da proizvod mora biti u prvobitnom stanju, tj. bez oštećenja i bez tragova korišćenja. Ukoliko se utvrdi da proizvod ima oštećenja bilo koje vrste nakon povraćaja, Superhot.rs zadržava pravo da ne izvrši reklamaciju proizvoda.

Ako je ustanovljeno da je vraćeni proizvod neoštećen i nekorišćen, Superhot.rs je dužna da u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 14 dana od pristizanja vraćenog proizvoda, vrati novac kupcu.

U slučaju da je proizvod koji je dostavljen kupcu oštećen ili je pogrešan, troškove poštarine snosi Superhot.rs. Ukoliko je bilo koji drugi slučaj odustanka od kupovine u pitanju, troškove slanja snosi kupac.

Molimo okrenite uredjaj.
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u prodavnicu