Jednostavan povrat novca | Sigurna kupovina

- 30%

Paez CLASSIC PRINT TEA LEAF WHITE HONEY

Šifra proizvoda: paez-00232Brend: Paez

4.193,00 RSD

Očisti
Niste pronašli željenu veličinu? Pošaljite upit. Tabela veličina
Opis proizvoda

Kolekcija Tea Leaf je nadahnuta ceremonijom čaja. Stvorena je za one koji vole da uspore i uživaju u malim životnim čarima. Nežne boje oslikavaju motiv lišća i čine ove espadrile pravim malim umetničkim komadom.

Gornji deo: Reciklirano platno sa fleksibilnim lastežom sa prednje strane koji omogućava lako navlačenje, pojačan duplim šivenjem, sa odštampanim printom lišća
Donji deo: izdržljivi TPE gumeni đon zahvaljujući kome su espadrile stabilne i dugotrajne
Vegan Free

Besplatna dostava

Isporuka se vrši kurirskom službom AKS. Primljene porudžbine će biti isporučene u roku od 2 radna dana. Isporuke se ne vrše nedeljom.

Za sve porudžbine isporuka je besplatna.

Povraćaj novca

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, obaveštavamo Vas da imate pravo da bez navođenja razloga odustanete od ugovora u roku od 14 dana od dana kada Vam je roba isporučena.

Odustankom od ugovora oslobađate se svih obaveza osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora. Vaša izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada ste nam je poslali.

Sigurna kupovina

Za svaku online kupovinu putem Interneta primenjuju se mere bezbednosti i razumne predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup Vašim ličnim podacima koji su pod našom kontrolom.

Deklaracija
Molimo okrenite uredjaj.
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u prodavnicu