Jednostavan povrat novca | Sigurna kupovina

- 50%

Sanjo SL250 // OG Ecru

Šifra proizvoda: sanjo-00293Brend: Sanjo

4.945,00 RSD

Očisti
Niste pronašli željenu veličinu? Pošaljite upit. Tabela veličina
Opis proizvoda

Sanjo SL250 OG patike predstavljene u novoj, prolećnoj kolekciji potpuno će Vas oduševiti. Lagane sa jedinstvenim kombinacijama boja, definitivno su pravi izbor za lepo vreme i dobro raspoloženje.

Gornji deo: Organsko platno otporno na sunčevu svetlost.

Donji deo: (Termoplastički) TPE gumeni đon, koji ne sadrži materijale i vlakna životinjskog porekla (vegan)

Podloga: Uložak od memorijske pene

Postava: Platno

Vegan INESCOP
Garantuje da glavna hemijska priroda materijala nije sastavljena od vlakana životinjskog porekla(krzno, koža, svila, vuna)

Emisija ugljen-dioksida
Usklađenost sa planom umanjenja emisije ugljenika u atmosferu tokom proizvodnje patika.

Globalni organski tekstilni uticaj(model)
Sertifikat kojim se garantuje poštovanje socijalnih, ekoloških, zdravstvenih i sigurnosnih standarda. Bezbedni i sertifikovani materijali koji opravdavaju navedene uslove i našu poziciju na tržištu.

Besplatna dostava

Isporuka se vrši kurirskom službom AKS. Primljene porudžbine će biti isporučene u roku od 2 radna dana. Isporuke se ne vrše nedeljom.

Za sve porudžbine isporuka je besplatna.

Povraćaj novca

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, obaveštavamo Vas da imate pravo da bez navođenja razloga odustanete od ugovora u roku od 14 dana od dana kada Vam je roba isporučena.

Odustankom od ugovora oslobađate se svih obaveza osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora. Vaša izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada ste nam je poslali.

Sigurna kupovina

Za svaku online kupovinu putem Interneta primenjuju se mere bezbednosti i razumne predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup Vašim ličnim podacima koji su pod našom kontrolom.

Deklaracija
Molimo okrenite uredjaj.
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u prodavnicu