Jednostavan povrat novca | Sigurna kupovina

oktobar 2nd, 2021

Eco-friendly i vegan free patike u našoj ponudi

Portugalski brend Sanjo, a samim tim i Superhot kao zvanični distributer ovih fenomenalnih patika se trude da prate svetske standarde što se tiče proizvodnje, ali i održivosti materijala, kvaliteta, zaštite životne sredine i životinjskog sveta.

U ubrzanom svetu u kome živimo, neophodno je povesti računa o pravim vrednostima i nasleđu koje ostavljamo budućim naraštajima. Pod ovim podrazumevamo proces proizvodnje koji je gotovo u potpunosti promenjen kako bi se umanjila emisija štetnih gasova u atmosferu, čime se sprečava ugrožavanje Zemljinog omotača i suzbija efekat staklene bašte koji utiče na drastične klimatske promene u svetu.

Sledeće je poštovanje socijalnih, ekoloških, zdravstvenih i sigurnosnih standarda. Materijali koji se koriste u proizvodnji su u potpunosti bezbedni.

100% organsko poreklo

Platno koje se koristi za izradu Sanjo patika je 100% organskog porekla i otporno je na sunčevu svetlost.

Želimo da naglasimo da naše patike ne poseduju materijale i vlakna životinjskog porekla (vegan free patike).

Na ovaj način želimo da svojom pozicijom promovišemo zdrave stavove i vrednosti koje su možda potisnute, a definitivno je važno o njima pričati.

Možda naš uticaj nije veliki, ali smatramo da je značajan. Svest o važnim temama poput očuvanja naše planete, zaštite životinja, korišćenje održivih materijala i recikliranje mora se promovisati.

Težimo tome da budemo bolji i da svet oko nas bude lepše mesto za život.

Upoznajte brend Sanjo ili brzo i jednostavno naručite Vaše Eco-friendly i vegan free patike.

Detaljnije
Molimo okrenite uredjaj.
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u prodavnicu