Jednostavan povrat novca | Sigurna kupovina

oktobar 2nd, 2021

Koje patike su idealan izbor za toplo vreme

Tokom sunčanih dana, trebalo bi izabrati nešto laganije ženske patike i muške patike. Fini materijali Sanjo patika za proleće/leto, osmišljene su tako da omogućavaju da Vaša noga diše.

Redukovanje znojenja, fleksibilnost i laka prilagodljivost Vašim pokretima, stvaraju neponovljivi doživljaj udobnosti u kome ćete dugo uživati.

Još jedna od prednosti patika od platna su živopisne boje koje će Vas ostaviti bez daha, a samo od Vas zavisi da li ćete se opredeliti za neutralne, a vanvremenske: sivu, crnu, belu ili pak za pastelne boje, one vesele poput: crvene, plave, žute i zelene.

Postojani materijali i 100% organsko platno koje je otporno na sunčeve zrake, garantuje da će Vaše Sanjo patike i nakon nekoliko godina biti u punom sjaju i da boja neće izbledeti.

Kvalitet koji Sanjo brend garantuje samo je dokaz višedecenijske tradicije tokom kojih je ovaj brend nadogradio proces proizvodnje i kvalitet materijala.

Naš asortiman obuhvata patike namenjene svim stilovima, prilikama i raspoloženjima, a šta ćete izabrati zavisi isključivo od Vaših afiniteta.

Odaberite svoj novi omiljeni model za tople dane i duge šetnje.

Detaljnije
Molimo okrenite uredjaj.
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u prodavnicu