Jednostavan povrat novca | Sigurna kupovina

oktobar 2nd, 2021

Novi brend na domaćem tržištu

Superhot Vam donosi nešto potpuno novo i jedinstveno na domaćem tržištu! Jedini smo distributeri portugalskog brenda Sanjo u Srbiji, koji svojom višedecenijskom tradicijom proizvodnje patika garantuje modele vrhunskog kvaliteta i neverovatne udobnosti.

Sanjo originalne patike

Prestižni brend se ističe novom kolekcijom i potpuno drugačijim dezenom patika za svaku narednu sezonu – prateći trendove, uzimajući u obzir mišljenje i želje kupaca i u saradnji sa najboljim internacionalnim dizajnerima zavidnog iskustva.

Na ovaj način nastaju jednostavne, a efektne patike Sanjo brenda koje možete kupiti isključivo u Superhot online prodavnici! Interesantno je to da je sam tim mladih i predanih dizajnera u osnovi zadržao originalni model patika iz 1933. kada je ovaj brend nastao, ali uz vrhunske i održive materijale i naravno fantastičan dizajn.

Naglasićemo i da se kompletni proizvodni proces dešava upravo u Portugalu.

Veliki izbor modela

Šta je ono što možete naći u Superhot ponudi? Odgovor je: ponešto za svakoga!

Obuhvatili smo posebnost stilova, neutralne modele, dizajnerske kolekcije, a sve to uz garanciju vrhunskog kvaliteta i u svoj asortiman uvrstili najpopularnije modele današnjice.

Možete izabrati između muških plitkih patika, ženskih plitkih patika, muških dubokih patika i ženskih dubokih patika koje se razvijaju i nadograđuju iz godine u godinu.

Želimo da Vam omogućimo izbor najrazličitijih boja i kombinacija, fantastičnih detalja i nesvakidašnjih modela patika koje ćete nositi dugo i uz osmeh na najbolji mogući način iskazati svoj stil.

Uverite se zašto je tradicija duga 9 decenija vredna pažnje i po čemu je ona jedinstvena!

Unesite urbani duh Portugala u svoj stil!

Detaljnije
Molimo okrenite uredjaj.
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u prodavnicu