Jednostavan povrat novca | Sigurna kupovina

septembar 25th, 2021

Patike za urbani lifestyle

O ukusima ne treba raspravljati. Ipak, neki od lifestyle modela patika koji ostavljaju bez daha i deo su dizajnerske kolekcije, osmišljene upravo radi promovisanja urbanog stila života mladih.

Želeli bismo da Vam predstavimo kolaboracije brenda Sanjo sa neverovatnim umetnicima koji su ostavili svoj dizajnerski pečat i učinili da ove patike odišu potpuno novom energijom.

Special edition by Iade – lifestyle patike

Inovativni dizajn patika edition by Iade osmislili su studenti Fakulteta za dizajn i tehnologiju u saradnji sa Sanjom i ovekovečili jedan od simbola Portugala – mozaik pešačke zone koji se proteže ovom magičnom zemljom. Mozaik je oslikan na originalnom belom platnu Sanjo modela, a sam đon svetli u mraku fluorescentnom zelenom bojom.

Sanjo x Sumol

Fenomenalan model na Sanjo K100 modelu uz živopisne boje detalja i jasnu poruku: lepota je u raznolikosti. Nose sa sobom snažnu poruku i ostavljaju moćan utisak, patike Sanjo x Sumol koje odišu urbanošću i magijom.

Sanjo x Alexandra Moura White i Black

Savremena umetnica Alexandra Moura dala je svoj pečat u saradnji sa Sanjom. Napravila je vrhunski dizajn patika u crnoj i beloj varijanti. Specifičnost ovih urbanih patika neće Vas ostaviti ravnodušnim.

A koji model Vi birate?

Detaljnije
Molimo okrenite uredjaj.
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u prodavnicu