Jednostavan povrat novca | Sigurna kupovina

2 oktobra, 2021

Razlika između patika napravljenih od različitih materijala

Različiti materijali od kojih su napravljene Sanjo patike omogućavaju idealnu potporu nogama tokom cele godine.

Bilo da se radi o platnu, gruboj vuni ili keperu, Sanjo brend se potrudio da u svoju ponudu uvrsti najrazličitije, kvalitetne materijale koji će vizuelno i funkcionalno upotpuniti Vaše svakodnevne potrebe.

Platnene patike su namenjene nošenju tokom toplih dana, te tako one dolaze i u veselim, letnjim bojama koje ćete obožavati. Pored pastelnih, tu su fantastične kombinacije boja i klasične boje poput: crne, bele, sive, ali i neprevaziđeni dizajnerski komadi koji ostavljaju bez daha.

Ženske patike napravljene od kordura materijala i muške patike od kordura materijala omogućavaju maksimalnu izdržljivost. Ovaj materijal se smatra pogodnim za intenzivnije fizičke aktivnosti i pruža neverovatnu fleksibilnost prilikom kretanja. Pored ovih fantastičnih karakteristika, kordura materijal je otporan na vetar.

S druge strane, tokom jesenjih i zimskih dana, pored izdržljivosti i udobnosti, Sanjo Bombazine ženske patike i Bombazine muške patike napravljene od najfinijeg kepera zadržavaju toplotu, a Burel ženske patike i Burel muške patike je vodootporan.

Bombazine pružaju maksimalnu udobnost i odlikuju ga neutralne, jesenje boje. Odaberite svoj omiljeni par među ovim laganim patikama, gde je najtraženiji model Bombazine Tricolor.

Fenomenalan dizajn Burel modela upotpunjen je grubom vunom koja je vodootporna i samim tim čini ove patike idealnim za hladnije i kišovite periode godine i nošenje tokom zimskih dana.

Detaljnije
Molimo okrenite uredjaj.
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u prodavnicu