Jednostavan povrat novca | Sigurna kupovina

oktobar 2nd, 2021

Razlika između patika napravljenih od različitih materijala

Različiti materijali od kojih su napravljene Sanjo patike omogućavaju idealnu potporu nogama tokom cele godine.

Bilo da se radi o platnu, gruboj vuni ili keperu, Sanjo brend se potrudio da u svoju ponudu uvrsti najrazličitije, kvalitetne materijale koji će vizuelno i funkcionalno upotpuniti Vaše svakodnevne potrebe.

Platnene patike su namenjene nošenju tokom toplih dana, te tako one dolaze i u veselim, letnjim bojama koje ćete obožavati. Pored pastelnih, tu su fantastične kombinacije boja i klasične boje poput: crne, bele, sive, ali i neprevaziđeni dizajnerski komadi koji ostavljaju bez daha.

Ženske patike napravljene od kordura materijala i muške patike od kordura materijala omogućavaju maksimalnu izdržljivost. Ovaj materijal se smatra pogodnim za intenzivnije fizičke aktivnosti i pruža neverovatnu fleksibilnost prilikom kretanja. Pored ovih fantastičnih karakteristika, kordura materijal je otporan na vetar.

S druge strane, tokom jesenjih i zimskih dana, pored izdržljivosti i udobnosti, Sanjo Bombazine ženske patike i Bombazine muške patike napravljene od najfinijeg kepera zadržavaju toplotu, a Burel ženske patike i Burel muške patike je vodootporan.

Bombazine pružaju maksimalnu udobnost i odlikuju ga neutralne, jesenje boje. Odaberite svoj omiljeni par među ovim laganim patikama, gde je najtraženiji model Bombazine Tricolor.

Fenomenalan dizajn Burel modela upotpunjen je grubom vunom koja je vodootporna i samim tim čini ove patike idealnim za hladnije i kišovite periode godine i nošenje tokom zimskih dana.

Detaljnije
Molimo okrenite uredjaj.
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u prodavnicu