Jednostavan povrat novca | Sigurna kupovina

Način isporuke i plaćanja

Način isporuke

Dostava na teritoriji Republike Srbije je potpuno besplatna za sve proizvode iz našeg asortimana.

Ukoliko željeni proizvod poručite do 16h, patike će se otpremiti istog dana. Ako napravite porudžbinu nakon 16h, paket za Vas će biti poslat sutradan. Period dostave pošiljke je 24-48h od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe. Imajte u vidu da vreme dostave može varirati tokom vikenda, praznika i neradnih dana.

Superhot sarađuje sa AKS kurirskom službom, koja omogućava vrlo jednostavno praćenje porudžbine pomoću broja pošiljke, kao i detaljne informacije o samoj pošiljci.

Naravno. Ukoliko želite isporuku na drugoj adresi, nakon popunjavanja podataka u korpi, štikliraćete i dugme ’Isporuka na drugu adresu’ gde ćete upisati željenu adresu za dostavu proizvoda. U ovom slučaju će se roba naplatiti na prvoj adresi, a isporučiti na drugoj.

Prilikom popunjavanja podataka u korpi postoji opcija ’Napomena’ gde ćete uneti relevantne informacije o vremenu i mestu dostave(ukoliko ima dodatnih napomena, radi pojašnjenja o mestu ili definisanja vremena dostave). Ove napomene ćemo preneti kurirskoj službi, kako bi se pošiljka dostavila pravovremeno na obostrano zadovojstvo i kako bi saradnja bila uspešna.

Način plaćanja

Načini na koje možete platiti su karticom i pouzećem. Ukoliko plaćate karticom, porudžbina će biti procesuirana tek nakon povlačenja novca sa kartice, odnosno uplate. Superhot je obavešten kada se ostvari uplata i nije potrebno slati dokaz iste. Ako se pak odlučite na plaćanje pouzećem u gotovini, pri dostavi paketa, platićete iznos kuriru.

Plaćanje karticom je potpuno bezbedno i osigurano je od strane bezbednosnih sistema. Takođe, sve informacije koje budete naveli, a neophodne su zbog kupovine, komunikacije i dostave su strogo čuvane u skladu sa uslovima Politike privatnosti naše firme koje možete pročitati ovde. Navigacija na sajtu je potpuno bezbedna i sajt je pod zaštitom anti spam i virus kontrole.

U trenutku obrade i slanja patika, skida se novac sa računa.

Molimo okrenite uredjaj.
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u prodavnicu