Jednostavan povrat novca | Sigurna kupovina

Najčešća pitanja

Želimo da Vam na osnovu često postavljanih pitanja razrešimo nedoumice koje možda imate. Ukoliko ne nađete traženi odgovor, možete nas kontaktirati putem forme, mejla ili kontakt telefona.

O bredovima

Celokupni proizvodni proces se odvija u Portugalu. Od biranja materijala, pa i same proizvodnje. Sanjo je brend koji je u potpunosti portugalski, opravdava svoje nasleđe i inspirativnu tradiciju.

Naš stav definiše dualnost mešavine starog i novog, tradicionalnog i modernog i nastavak rada na tradicionalnom nasleđu. Brend Sanjo je ostao dosledan kvalitetu i jedinstvenom dizajnu koji je dominantan više od 8 decenija.

Želimo da svi koji koriste naše patike budu deo fantastične istorije i tradicije, uz vrhunski kvalitet koji je zagarantovan. Zapravo želimo da nosioci Sanjo patika budu mnogo više od kupaca, deo društva koje ima svojstven stav i stil.

U slučaju vizuelnog identiteta, cilj je bio da Sanjo ostane dosledan originalnim modelima koji su zamišljeni pri samom nastanku brenda. U pogledu kvaliteta, dosta se radilo na poboljšanju koje je dovelo do proizvodnje patika vrhunskog kvaliteta, što je i bio cilj. Proizvodnja se u potpunosti odvija u Portugalu i ne pristaje se na kompromise proizvodnje u drugim zemljama. Ovim se želelo povoljno uticati na okolinu i okruženje u kome živimo.

Maksimalno je unapređena proizvodnja i kvalitet, pomoću superiornih materijala, veće izdržjivosti i dugotrajnosti, ali i poboljšanja što se tiče dizajna. Jesenje/zimske kolekcije nadograđene su memorijskom penom zarad veće udobnosti i komfora tokom hladnijeg dela godine.

Online kupovina

Vrlo jednostavno – Možete se registrovati ili naručiti bez pravljenja naloga (kao gost); Odaberite model patika koji želite, kao i veličinu. Zatim kliknite na „Dodaj u korpu“ dugme; Ukoliko želite da kupite još proizvoda kliknite na dugme „Kupi još“ u mini korpi ili nastavite standardno pretraživanje; Kada želite da dovršite poručivanje, idite na ikonicu korpe u gornjem desnom uglu ekrana, nakon toga proverit3 narudžbinu (da li ste obeležili željeni model i veličinu patika). Nakon što potvrdite saglasnost sa uslovima korišćenja i prodaje na sajtu, možete da nastavite sa poručivanjem i plaćanjem klikom na „Kupi“ – gde ćete uneti Vaše podatke: Ime, Prezime, Adresu, Grad, Poštanski broj, email i broj telefona. Ukoliko imate neki kupon kod, unesite ga u polje „Kupon Kod“ i kliknite dugme „Primeni“. U slučaju da nemate kupon kod, samo produžite do dugmeta „Plaćanje“; Izaberite metodu plaćanja i odaberite da li su uneti podaci za naplatu ujedno i podaci za dostavu na željenu adresu – Ista adresa za naplatu i dostavu ili različita adresa. Na kraju kliknite na dugme „Poruči“ i Vaša porudžbina će biti procesuirana. Nakon toga Vaše je samo da sačekate da porudžbina stigne na željenu adresu.

Porudžbine napravljene na sajtu nisu sklone modifikaciji što se tiče modela/veličine/količine/dodavanja i oduzimanja proizvoda. Kontaktirajte podršku putem e-maila ili broja telefona i mi ćemo se potruditi da Vam pomognemo u pronalaženju najboljeg mogućeg rešenja, kao i da Vas obavestimo o statusu porudžbine.

Naravno, kontaktirajte korisničku podršku koja će Vam pomoći prilikom otkazivanja.

Dostava

Dostava na teritoriji Republike Srbije je potpuno besplatna za sve proizvode iz našeg asortimana.

Ukoliko željeni proizvod poručite do 16h, patike će se otpremiti istog dana. Ako napravite porudžbinu nakon 16h, paket za Vas će biti poslat sutradan. Period dostave pošiljke je 24-48h od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe. Imajte u vidu da vreme dostave može varirati tokom vikenda, praznika i neradnih dana.

Superhot sarađuje sa AKS kurirskom službom, koja omogućava vrlo jednostavno praćenje porudžbine pomoću broja pošiljke, kao i detaljne informacije o samoj pošiljci.

Naravno. Ukoliko želite isporuku na drugoj adresi, nakon popunjavanja podataka u korpi, štikliraćete i dugme ’Isporuka na drugu adresu’ gde ćete upisati željenu adresu za dostavu proizvoda. U ovom slučaju će se roba naplatiti na prvoj adresi, a isporučiti na drugoj.

Prilikom popunjavanja podataka u korpi postoji opcija ’Napomena’ gde ćete uneti relevantne informacije o vremenu i mestu dostave(ukoliko ima dodatnih napomena, radi pojašnjenja o mestu ili definisanja vremena dostave). Ove napomene ćemo preneti kurirskoj službi, kako bi se pošiljka dostavila pravovremeno na obostrano zadovojstvo i kako bi saradnja bila uspešna.

Plaćanje

Načini na koje možete platiti su karticom i pouzećem. Ukoliko plaćate karticom, porudžbina će biti procesuirana tek nakon povlačenja novca sa kartice, odnosno uplate. Superhot je obavešten kada se ostvari uplata i nije potrebno slati dokaz iste. Ako se pak odlučite na plaćanje pouzećem u gotovini, pri dostavi paketa, platićete iznos kuriru.

Plaćanje karticom je potpuno bezbedno i osigurano je od strane bezbednosnih sistema. Takođe, sve informacije koje budete naveli, a neophodne su zbog kupovine, komunikacije i dostave su strogo čuvane u skladu sa uslovima Politike privatnosti naše firme koje možete pročitati ovde. Navigacija na sajtu je potpuno bezbedna i sajt je pod zaštitom anti spam i virus kontrole.

U trenutku obrade i slanja patika, skida se novac sa računa.

Reklamacija, zamena i povraćaj

Da, moguće je vratiti proizvod u roku od 14 dana od primanja patika, u slučaju da patike nisu oštećene ili korišćene. Neophodno je popuniti formular koji ćete dobiti od korisničke podrške, odštampati i popuniti pre slanja na adresu .

Postoji mogućnost kontaktiranja korisničke podrške koja može izmeniti manuelno porudžbinu, ukoliko ona već nije obrađena i poslata. Ukoliko je pak poslata, sačekajte da proizvod stigne i nakon toga možete zahtevati zamenu.

Moguće je. Potrebno je da skinete formular i ponovo ga popunite sa izmenama koje želite. Pošaljite formular ponovo na naš mejl, a mi ćemo procesuirati formular koji je stigao poslednji.

Da, moguće je zameniti proizvod u roku od 14 dana od primanja patika, ali u slučaju da patike nisu oštećene ili korišćene. Neophodno je popuniti formular koji ćete dobiti od korisničke podrške, odštampati i popuniti pre slanja na adresu . Prilikom slanja ćete takođe navesti razlog zamene, koji model/veličinu/količinu proizvoda želite da Vam dostavimo. Kupac preuzima troškove dostave za zamenu porudžbine. Nakon prijema vraćenog proizvoda, isporučićemo Vam drugi proizvod. NAZIVFIRME zadržava pravo da ne prihvati zamenu ukoliko postoje znakovi korišćenja ili oštećenja po primanju vraćene robe.

Moguće je, ali je neophodno poslati podatke svih porudžbina na mejl uz pravila navedena u sekciji: Povraćaj robe.

Povraćaj novca možete dobiti uplatom na Vaš tekući račun.

Novac će biti refundiran za svaki povraćaj robe u skladu sa uslovima za povraćaj robe i biće uplaćen na Vaš tekući račun.

Uputstvo o proizvodu (Vodič za patike)

Tabelu veličina ćete pronaći ispod svakog modela patika na našem sajtu, to će Vam značajno olakšati odabir prave veličine patika. Prvenstveno treba izmeriti dužinu gazišta oba stopala od pete do vrhova prstiju. Uglavnom je jedno stopalo za nijansu veće i time ćete se uvek voditi kada birate veličinu obuće, pa tako i naših patika.

Naše patike su namenjene za svakodnevno nošenje, ali nisu prilagođene jačim fizičkim aktivnostima. Za duži vek patika, postarajte se da ih odlažete na suvo mesto. Čišćenje je moguće mekom četkom, bez sapuna, izbeljivača i agresivnih deterdženata. Za sušenje se preporučuje suvo mesto, po mogućstvu van domašaja direktne toplote. Ni u kom slučaju ne koristiti mašinu za veš ili mašinu za sušenje veša u slučaju ovih patika.

Naizgled nema velike razlike, ali patike za jesen i zimu su prilagođene vremenskim uslovima koji su tipični za ta doba godine, tj. patike su ispunjene dodatnim slojem tople memorijske pene i vodootporne su zahvaljujući gruboj vunenoj tkanini.

Sa druge strane patike za toplo vreme omogućavaju da noga diše, laganije su, a platno je otporno na bleđenje i zaštićeno od sunčevih zraka.

Trudimo se da budemo inovativni i da svojim kupcima pružimo najbolje. Na taj način svaka nova kolekcija prati trendove, a kvalitet ostaje na zavidnom nivou. Svaka sezona nosi svoj pečat i potiskuje starije modele, tako da na vreme kupite svoj omiljeni par. Neki od modela patika će biti dostupni i tokom više sezona, dok će drugi biti u ograničenim(limitiranim) izdanjima.

Razlike definitivno postoje, jer se uvek trudimo da unapredimo sve vezano za naš brend: od procesa proizvodnje i materijala, pa sve do sitnih detalja na patikama, marketinga, dostave i korisniče podrške. Tako će Denim kolekcija kao zaštitni znak imati tekstil, Suede kolekcija je inspirisana skejterkama, pa je tako i sam dizajn patika drugačiji u odnosu na standardne Sanjo patike, Retro Runner su prilagođene dugim šetnjama, a unutrašnjost je obložena dodatnim slojem memorijske pene za veći komfor. Na ovaj način se trudimo da zadovoljimo različite potrebe naših kupaca i olakšamo Vam da nađete svoj idealni par patika.

Zarad očuvanja okoline i umanjenja zagađenja, prebacili smo se na drugačiji način lepljenja đona patika koji smanjuje emisiju štetnih gasova u atmosferu, a patike zadržavaju svoj kvalitet i dugotrajnost. Takođe, pokušavamo da potpuno izbacimo iz proizvodnje upotrebu životinjskih materijala (poput kože) i da koristimo organske i obnovljive materijale. Isto tako se trudimo da poštujemo socijalne, ekološke, zdravstvene i sigurnosne standarda i time opravdamo naše mesto na tržištu.

Osim što imamo tim vrhunskih dizajnera sa neverovatnim idejama, trudimo se da osluškujemo potrebe i želje kupaca. Na taj način napravimo uvek nešto novo i uzbudljivo uz zagarantovani kvalitet koji krasi Sanjo patike već decenijama. Vaši predlozi su uvek dobrodošli i jedva čekamo da čujemo Vaša pitanja, sugestije, ali i kritike. Slobodno nam pišite!

Prvobitne Sanjo patike su pravljene sa tim svojstvom, one su bile dizajnirane i proizvedene za portugalske košarkaše. Međutim danas su one namenjene svakodnevnom nošenju i iskazivanju sopstvenog stila, ne i prekomernoj fizičkoj aktivnosti, iako su zadržale originalni dizajn patika od pre skoro 9 decenija i krasi ih neverovatna udobnost.

Garancija za Superhot postoji i važi 6 meseci od trenutka preuzimanja patika. Takođe, ukoliko ste pogrešili veličinu ili biste ipak želeli drugu boju ili model patika, postoji mogućnost zamene proizvoda u roku od dve nedelje od isporuke proizvoda.


Niste pronašli odgovor na Vaše pitanje?

Kontakt
Molimo okrenite uredjaj.
0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u prodavnicu